ACTIE: GRATIS SPOELBAK UITSPARING TWV: €219,- BIJ BESTELLING VAN BOVEN DE €999,-

Werkblad tekening

Wij krijgen veel vragen over hoe een werkblad tekening precies moet worden opgeleverd indien het zelf wordt opgemeten. In deze video’s gaan we daar verder op in:

Hoe een werkblad in te meten.
Hoe randen op te meten.
Hoe een kookblad in te meten.
Hoe een spoelbak/wasbak in te meten.

U kunt de werkblad tekening als volgt opleveren. Dit kan op een ingescande werkblad tekening, via de computer of desnoods via de post. Wij helpen u daar graag bij en komen na bevestiging van de offerte uw werkblad gratis inmeten. Wij rekenen hier geen kosten voor. De voorwaarde is wel dat de offerte bevestigd is. Wij hanteren deze regel omdat we willen voorkomen dat we kosten maken door op te meten bij klanten die van een aankoop afzien, om vervolgens deze kosten te moeten doorrekenen bij klanten die uiteindelijk wel overgaan tot aankoop zoals een aantal spelers in de markt doen. Dit vinden wij niet eerlijk.

DSC00291

Wij sturen u vervolgens een computertekening ter verificatie toe die aansluit bij de door u gemaakte werkblad tekening:
DSC00289

 

 

Werkblad tekening & opmeten.

Een werkblad opmeten gebeurt handmatig en door middel van het schetsen van een werkblad tekening. Bij het opmeten van een aanrecht moet rekening gehouden worden met het opmeten van de spoelbak, de kranen, het gasfornhuis maar ook de muren alsmede het wel of niet schuin aflopen van kastjes of een werkblad. Het opmeten van een werkblad kunt u naar onze mening beter gratis door ons laten doen omdat indien eenmaal het werkblad is gelegd het lastig wordt om nog veranderingen aan te brengen.

Ook het installeren zelf is een klus die wij voor u uit uw handen kunnen nemen. De kosten voor een professionele installatie door ons team van monteurs is niet inbegrepen in de offerte prijs. Het bedrag dat u betaald voor het laten installeren van uw werkbladen is echter absoluut de moeite waard als u realiseert hoe verdraaid lastig het uitvoeren van deze installatie kan zijn. Het is in ieder geval niet aan te raden om dit zelf te doen als u geen ervaring heeft met het aanleggen van natuurstenen werkbladen en geen beschikking hebt over een paar extra handen.

Offerte aanvragen

Is het u inmiddels, wellicht aan de hand van de bovenstaande video’s, gelukt om een werkblad tekening te maken? Dan kunt u deze tekening gebruiken voor het aanvragen van een offerte. Wij zorgen ervoor dat u binnen een oogwenk een nauwkeurige en volledig vrijblijvende prijsopgave van ons ontvangt voor het werkblad van uw dromen.