ACTIE: GRATIS SPOELBAK UITSPARING TWV: €219,- BIJ BESTELLING VAN BOVEN DE €999,-

Installatie

Werkblad installatie | Kwaliteit van graniet

Nadat u uw gewenste natuursteen heeft besteld, moet deze ook op de juiste manier worden geïnstalleerd. Let bij het uitzoeken van de steen ervoor dat deze van goede kwaliteit is. Het is belangrijk om te weten uit welk land stenen komen. Stenen die uit Europa komen zijn doorgaans van betere kwaliteit dan Chinese stenen. Daarnaast worden Chinese stenen op een andere manier aangeleverd. Natuurstenen van een minder goede kwaliteit vertonen snel barsten of hebben andere oneffenheden. De materialen die u heeft besteld worden aan de deur afgeleverd. Het komt er dus op neer dat u de rest mooi zelf kunt regelen.

Kies daarom altijd voor een steen die een goede kwaliteit heeft. Het verschil in prijs is klein, maar stenen van een goede kwaliteit gaan uiteraard langer mee. Laat u hierover goed informeren! Wij kunnen ons namelijk voorstellen dat u nog lang plezier wilt hebben van uw aankoop.

De kwaliteit van de steen is niet alleen belangrijk voor de duurzaamheid van een werkblad op lange termijn maar speelt ook een rol tijdens de installatie. Een werkblad dat vervaardigd is van een lage kwaliteit graniet steen is namelijk veel kwetsbaarder. Dit betekent dat als u ervoor gekozen heeft de installatie zelf uit te voeren, de kans dat het mis gaat en de steen breekt vele malen hoger is. Juist als u de montage van de bladen zelf wilt uitvoeren, is de kwaliteit van het graniet nog meer van belang.

Werkblad installatie | Installatie laten uitvoeren

Onze specialisten installeren het werkblad graag voor u. Hierin hebben zij veel ervaring en kennis om dit tot een goed einde te brengen. De installatie zal namelijk probleemloos verlopen. De fabriek zorgt ervoor dat alleen goede kwaliteit stenen worden bewerkt. Het is zeker mogelijk om de installatie zelf te doen. Wij raden u aan om de installatie door ons uit te laten voeren. Het blad zal niet uit uw handen vallen en daardoor beschadigen. Een werkblad weegt al snel 50 kg per meter. Bij 5 meter is dit al 250 kg. Wij vinden het belangrijk dat u niet alleen tevreden bent met uw nieuwe werkblad, maar daarnaast ook met de verdere afwerking en service zoals de installatie. Neem niet het risico dat het werkblad beschadigingen zal oplopen en laat de installatie daarom door ons uitvoeren. Op deze manier weet u zeker dat het werkblad op de goede manier wordt geïnstalleerd en komt u niet voor nare verrassingen te staan.

Vraag dus vandaag nog een offerte aan voor het leveren van prachtige werkbladen, badkamerbladen, tafelbladen en vensterbanken van graniet. Voor een kleine meerprijs zorgen we niet alleen voor het leveren maar ook voor het installeren van de stenen.

[/vc_row