ACTIE: GRATIS SPOELBAK UITSPARING TWV: €219,- BIJ BESTELLING VAN BOVEN DE €999,-

Vensterbanken

In ons ruime assortiment bieden wij ook vensterbanken aan van de merken Silestone en Compac. De fabrikant die deze merken natuurstenen aan ons levert, zorgt altijd voor een uitstekende kwaliteit van de producten die zij bieden en worden mede hierdoor gezien als de beste leveranciers.

Daarnaast kunt u bij ons ook voor werkbladen, tafelbladen en badkamerbladen.

Vensterbanken geheel in stijl

De materialen composiet, keramiek, terrazzo en graniet die wij leveren worden naar uw persoonlijke smaak in de fabriek bewerkt. Dankzij de goede kwaliteit van onze producten gaat u hier jarenlang plezier aan beleven. Wij garanderen dat de vensterbanken er heel lang prachtig uit zullen zijn.

Het is mogelijk om de vensterbank dezelfde kleur te geven net als de kleuren die u in uw woonkamer heeft. De vensterbank vormt op deze manier één geheel met de rest van uw huis. U heeft de keuze uit verschillende mooie afwerkingen voor uw vensterbank. Of het nu gaat om glas en pareltjes in uw werkblad, tegeltjes in uw werkblad of de deur van deurplinten laten voorzien; dit alles kunt u door ons laten verzorgen en de materialen en kleuren worden naar uw wens aangepast.

Wilt u meer informatie ontvangen over de merken Silestone en Compac? Kijk dan gerust verder op onze website. Wij hebben het productieproces van vensterbanken op de pagina over onze fabriek uitgebreider uitgelegd. Lees deze pagina gerust door wanneer u hierover meer te weten wilt komen.
Vraag altijd en vrijblijvend een offerte aan via het offerte formulier wanneer u uw keuze al heeft gemaakt.

Installatie en informatie

Bij ons zijn dus vensterbanken te verkrijgen, maar ook werkbladen, tafelbladen en badkamerbladen. Tot slot leveren wij ook spoelbakken en kranen. Alle producten kunt u door ons laten installeren. U kunt de installatie ook zelf voltooien. U bent vrij in de keuze die u maakt. Er wordt altijd gezorgd dat uw vensterbank, werkblad, tafelblad, badkamerblad, spoelbak of kraan perfect in uw woning past. Wij bieden u een snelle service waar u ook echt wat aan heeft. U kunt bijvoorbeeld voorbeelden van kleuren bij ons aanvragen. Maak gerust een afspraak met ons en wij komen langs met voorbeelden van kleuren, zodat u thuis op uw gemak kunt bekijken wat het beste aansluit bij de ruimte waar het blad geplaatst zal worden.

Wanneer u meer informatie wilt over de service en garantie, vragen wij u vriendelijk om hier te kijken. Uiteraard kunt u ook altijd een belletje plegen of een offerte aanvragen.