ACTIE: GRATIS SPOELBAK UITSPARING TWV: €219,- BIJ BESTELLING VAN BOVEN DE €999,-

Overige toepassingen

Wij leveren werkbladen, vensterbanken, tafelbladen, badkamerbladen en nog veel meer. Deze producten leveren wij onder andere in natuursteen. Wij bewerken het product in het fabriek naar uw wens. Als u het product iets grover geleverd wilt hebben, dan kunnen wij ervoor zorgen want het is bij ons mogelijk om een verschillende afwerkingen op het blad te laten aanbrengen.
Wij kunnen allerlei soorten steen bewerken. Van Compac en Silestone composiet tot aan de budgetstenen welke uit verschillende steen soorten kunnen bestaan. Mocht u de behoefte aan ander soort materiaal hebben voor een keuken- of werkblad dan is dit uiteraard mogelijk. Naast composiet bieden we ook graniet, terrazzo en keramiek aan.

Overige toepassingen | Offerte

Voor een totaalplaatje kunt u hier een offerte aanvragen. We zorgen ervoor dat u binnen een dag een geheel vrijblijvend aanbod van ons ontvangt zodat met uw rekenmachine aan de slag kan.

In de offerte kunt u onder andere de prijzen van verschillende kleuren, maten, diktes, breedtes en soorten bladen opvragen. Ook kunt de de namen vinden van de soorten stenen terugzien. Wij versturen al jarenlang offertes met zeer scherpe prijzen naar klanten. U kunt ook bij ons terecht voor accessoires zoals spoelbakken, kranen en overige toepassingen. We hebben een behoorlijk groot assortiment dus neem hieronder een kijkje.

Overige toepassingen | Installatie

Naast het leveren van de stenen kunnen we ook verschillende soorten bladen, spoelbakken en kranen voor u installeren, ongeacht waar deze in uw huis geplaatst moeten worden. De prijs hiervoor zit niet in de offerte inbegrepen, maar is een kleine uitgave als u bedenkt dat u hiermee zichzelf een hoop tijd en ellende bespaart. Het installeren van natuurstenen werkbladen is een behoorlijke klus dat alleen met meerdere mensen uitgevoerd kan worden. We raden aan, als u ook een nieuwe spoelbak en kraan wilt hebben, deze tegelijkertijd met uw werkblad aan te schaffen. Het is dan mogelijk om in de fabriek meteen al de benodigde uitsparingen te maken in het blad. Hiermee bespaart u ook nog meer geld.

Wij leveren ook aan bedrijven. Dit wordt business to business genoemd. Heeft u een bepaalde werkblad in gedachten? Weet u niet of u voor keramiek, terrazzo, graniet of composiet moet kiezen? Neem dan contact op met onze klantenservice en  bespreek uw situatie met hen. Zij zullen u advies op maat geven. Wij leveren al jarenlang deze service aan bedrijven in heel Europa. Ook bezoeken wij bedrijven om advies te geven.