ACTIE: GRATIS SPOELBAK UITSPARING TWV: €219,- BIJ BESTELLING VAN BOVEN DE €999,-

Natuursteen Prijzen

Natuursteen prijzen – scherpe prijzen.

De natuurstenen die wij aanbieden zijn van uitstekende kwaliteit. Hiervoor betaalt u een scherpe prijs. De reden waarom wij u een scherpe prijs kunnen aanbieden is omdat wij geen kosten hebben voor extra personeel, transport en opslagruimtes. U vraagt uw producten online aan en de producten worden door ons vanuit de fabriek ingekocht. Ons doel is dat u tevreden bent over het product dat u koopt en de prijs die u hiervoor betaald. Het is daarom belangrijk dat u goed wordt voorgelicht en advies krijgt over materialen, kleuren, afwerkingen maar daarnaast ook inzicht hebt in de prijzen.

U kunt daarom bij ons altijd een vrijblijvende, gratis offerte aanvragen voor verschillende stenen met verschillende afmetingen. U kunt op deze manier een wel overwogen keuze maken. Het kan voorkomen dat u ziet dat, nadat u ons aanbod heeft ontvangen, de bedragen van natuursteen bij een ander bedrijf lager zijn. U kunt hierover altijd bellen met ons en wij zullen kijken waar het verschil in prijs aan ligt. Het kan namelijk zo zijn dat het product dan van een andere kwaliteit is. Als dit zo is kunnen wij u een ander voorstel doen.

Showroom of webwinkel?

Het is handig om de steen waaraan u de voorkeur geeft eerst in het echt te zien. Op het moment dat u dit aan ons doorgeeft zenden wij voorbeelden van verschillende materialen en kleuren naar u op in ruil voor een minimale bijdrage. U kunt de kleuren bij de huidige kleuren van uw woonkamer houden en vergelijken welke kleur het beste past binnen uw interieur. Zoals al eerder gezegd kunnen wij onze prijzen zo laag houden, omdat wij geen bedragen kwijt zijn aan personeel, transport en opslagruimtes.

Wij hebben al jarenlange ervaring en hebben hierdoor alle mogelijke kennis opgebouwd als het gaat om uitsparingen, hoeken, vlakbouwsparingen, kookplaatsparingen, maximale afmetingen, afwerkingen, plinten, achterwanden en spatranden. U kunt van ons een snelle service verwachten. Wij bieden u de mogelijkheid om uw natuurstenen product zelf te installeren, maar u kunt dit ook door onze specialisten laten doen. De installatie behoort namelijk tot de service.

Bekijkt u rustig deze website en neem vooral ook even een kijkje op de videopagina waar video’s te zien zijn over de eigenschappen, voor – en nadelen van de verschillende materialen natuurstenen die wij leveren. Wanneer u een vraag heeft kunt u de FAQ doorlezen en ontdekken of het antwoord op uw vraag in deze lijst met veelgestelde vragen voorkomt. Is uw vraag hiermee niet beantwoord? Dan vragen wij u om contact met ons op te nemen via het contact formulier of te bellen naar onze specialisten. Wij helpen u graag verder en geven u graag advies zodat u makkelijker kan kiezen welke soort en kleur natuursteen het beste geschikt is voor u. Heeft u ondertussen goed idee gekregen van wat voor soort werkblad u wilt hebben, vul dan meteen ons offerte formulier in en ontvang binnen een dag een aantrekkelijk aanbod.