ACTIE: GRATIS SPOELBAK UITSPARING TWV: €219,- BIJ BESTELLING VAN BOVEN DE €999,-

Garantie

Het is belangrijk dat werkbladen en andere natuurstenen producten, zoals tafelbladen, badkamerbladen, keukenbladen, spoelbakken en kranen lang meegaan. Alle producten die wij leveren zijn van goede kwaliteit. U kunt dus verwachten dat u er lang plezier aan zal beleven. Mocht er onverhoopt toch een probleem ontstaan, dan lossen wij dit snel voor u op. Dit hoort bij onze service.

De producten worden door de beste leveranciers, zoals Silestone en Compac aan ons geleverd. Wij houden ons altijd aan de algemene voorwaarden en de voorwaarden van garantie. Het kan helaas gebeuren dat er al op weg naar u toe met de werkbladen problemen ontstaan. Deze worden door onze specialisten ter plekke hersteld. U hoeft dus geen voorrijkosten te betalen.

Waarom zo goedkoop?

Er zijn geen grote kantoren, showrooms of extra personeelsleden nodig. Dit komt omdat u uw producten bij ons online aanschaft. Deze producten worden rechtstreeks vanuit de fabriek aan ons bedrijf geleverd. Op deze manier komen er in ons verhaal geen tussenpartijen voor waardoor de kosten dus niet onnodig opgedreven worden. Bovendien is het zowel het productie als het transport proces erg efficient. Alle kosten die wij besparen, rekenen we door naar onze klanten. U betaalt dus bij ons een stuk lagere prijs voor dezelfde kwaliteit, garantie en service als de duurdere winkels.

Showroom of webwinkel?

De producten die wij leveren worden dus rechtstreeks vanuit de fabriek bij ons aangeleverd. Hierdoor betalen wij geen transportkosten en voorkomen wij veel extra voorraden die eigenlijk niet nodig zijn. U bestelt online via de website en zo besparen wij kosten aan personeel. Wanneer u bij ons aangeeft voorbeelden van kleuren te willen ontvangen dan sturen wij u deze op, zodat u kunt bekijken welke kleuren het beste passen bij de kleuren die al in uw huis aanwezig zijn. Wanneer u dit wenst kunnen wij bij u langskomen met de voorbeelden of het is mogelijk zelf langs te komen. Wij helpen u hoe dan ook graag verder! Onze specialisten hebben veel ervaring en weten alles van uitsparingen, hoeken, vlakbouwsparingen, kookplaatsparingen, maximale afmetingen, afwerkingen, plinten, achterwanden en spatranden.

Op onze videopagina kunt u video’s vinden die gaan over de eigenschappen, verschillen en overeenkomsten die bij de diverse stenen horen. Elke steen heeft zijn eigen voor- en nadelen. In de video’s geven we u hierover meer informatie. Veelgestelde vragen zijn bij de FAQ te vinden. Wanneer uw vraag hier niet bij staat kunt u telefonisch contact met ons opnemen en wij zijn ook via het contact formulier te bereiken.  Wanneer u een werkblad wilt bestellen dan kunt u altijd contact met ons opnemen en het offerte formulier invullen.