ACTIE: GRATIS SPOELBAK UITSPARING TWV: €219,- BIJ BESTELLING VAN BOVEN DE €999,-

Spoelbakken

Spoelbakuitsparingen zijn gratis indien u een order plaatst van boven de € 999!

Spoelbakken voor uw badkamer, garage en keuken.

Bij ons vindt u schitterende spoelbakken te koop. De spoelbakken zijn in veel verschillende materialen verkrijgbaar.

Aangezien de spoelbak meerdere keren per dag wordt gebruikt, is het belangrijk dat u hierover tevreden bent. De spoelbakken en kranen zijn van goede kwaliteit en deze leveren wij voor een scherpe prijs. Deze prijs kunnen wij u bieden omdat we geen grote opslagruimtes hebben. Onze producten komen gelijk vanuit de fabriek waar deze worden geproduceerd en bewerkt.

Er zijn veel materialen mogelijk voor het product dat u op het oog heeft, zoals keramiek, graniet, terrazzo en composiet  en voor de spoelbak heeft u de keuze uit de verschillende bewerkingen. U krijgt een creatieve uitstraling door kleine tegeltjes op de spoelbak te laten verwerken. Wilt u uw spoelbak liever neutraal houden? Kies dan voor steen of roestvrij staal wat jarenlang meegaat.

U heeft de keuze om uw spoelbakken en kranen aan te laten sluiten bij uw werk,- badkamer- of keukenblad. De spoelbakken en kranen zijn namelijk in dezelfde materialen en kleuren verkrijgbaar. Dit maakt de onderdelen in de ruimte tot één geheel.

Het is belangrijk dat de installatie goed verloopt. U hoeft hierdoor weinig problemen te verwachten en u heeft nog jarenlang plezier van uw spoelbak. Het is verstandig de spoelbak en kraan tegelijkertijd met uw werkblad aan te schaffen, omdat er een gedeelte uit het blad moet worden gezaagd waar de spoelbak met de kraan in wordt geplaatst.  Alle producten die wij in ons assortiment aanbieden kunt u door ons laten installeren. Uiteraard bieden wij de mogelijkheid om dit zelf te doen, maar onze specialisten hebben al jarenlange ervaring en de installatie zal zonder problemen verlopen.

Wanneer u dit wenst komt de specialist bij u langs en neemt gelijk voorbeelden van kleuren mee, zodat u kunt bekijken welke kleur het beste past bij de huidige kleuren van uw huis.

Als u een spoelbak in de keuken heeft, maar u wilt deze liever in de badkamer, dan zullen wij deze voor u verplaatsen. De garage en toilet zijn ook perfecte ruimtes om een prachtige spoelbak te laten installeren.

Indien u interesse heeft in een nieuw werkblad alsmede een bijpassende spoelbak, dan komen we graag langs met stalen van de werkbladen zoals terrazzo, keramiek, composiet en graniet alsmede de verschillende spoelbakken nemen we mee om u te voorzien van de benodigde informatie. Wij zijn expert op het gebied van kranen, spoelbakken en werkbladen en geven daarom een gratis consult. Doordat wij geen enorme showrooms hebben, alsmede verkopers, wagenparken en dikke bonussen, kunnen wij enorm scherpe prijzen aanbieden.

Neem via het contact formulier contact met ons op of schaf de spoelbakken of kranen aan wanneer u al een keuze hebt gemaakt.

Geef in de offerte de naam en maat van de steen die u wilt aan ons door net zoals de kranen en spoelbakken waar u de voorkeur aan geeft. Wij sturen u dan een zeer scherpe offerte sturen.

Voor meer informatie over onze service en garantie die u bij de spoelbakken kunt verwachten kijk dan gerust verder op de site en daarnaast is het mogelijk om een belletje naar ons te plegen.