ACTIE: GRATIS SPOELBAK UITSPARING TWV: €219,- BIJ BESTELLING VAN BOVEN DE €999,-

Kranen voor uw keuken werkblad

Een kraan moet niet alleen een mooi uiterlijk hebben, maar moet ook van degelijke kwaliteit zijn. Wij bieden kranen van hoge kwaliteit die ook nog eens betaalbaar zijn en lang moi blijven. Wij hebben een scherpe prijs omdat wij zo veel mogelijk kosten willen en kunnen besparen. Wij besparen onder andere kosten op het gebrek aan showrooms, verkopers en opslagruimtes. De producten zijn direct leverbaar uit het fabriek. Dit is ook gemakkelijk omdat er aanpassingen kunnen worden gemaakt in het fabriek, indien u dit wenst. Dat scheelt vervoerswerk. En sjouw en sjoemelwerk.

Omdat de kranen van goede kwaliteit zijn gaan deze jarenlang mee. U heeft keus uit een ruim assortiment. Wij bieden verschillende kranen aan die bij verschillende soorten werkbladen passen.

Kranen | Installatie

De installatie kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Onze specialisten hebben hiermee veel ervaring. Aangezien er een ruimte moet worden vrijgemaakt in het aanrechtblad waar een spoelbak en kraan in moet passen, adviseren wij u om deze drie producten tegelijkertijd aan te schaffen. Op deze manier is alles gelijk goed geregeld en hiermee voorkomt u later problemen. Wanneer het werkblad eenmaal in de keuken geplaatst is, is het een stuk moeilijker om een vlak inbouw sparing in het blad te frezen.

De kraan in dezelfde kleur als uw werkblad in de keuken vormt alles tot een mooi geheel. Wanneer u eerst een aantal voorbeelden wilt zien van materialen voor uw werkblad. Daarnaast nemen we ook kranen mee zodat u een helder beeld krijgt welke kleuren en welke kraan het beste binnen uw keuken, badkamer of slaapkamer past. U kunt kiezen voor graniet, terrazzo, keramiek en composiet als materiaal voor uw werkblad.

Heeft u een kraan in uw garage of toilet, maar wilt u deze het liefst in uw badkamer? Wij kunnen de kranen ook op andere ruimtes dan de keuken voor u installeren. Uiteraard bieden wij u de mogelijkheid om dit zelf te doen.

Kranen | Offerte aanvragen

Neem vrijblijvend contact met ons op door het contact formulier in te vullen. Wij informeren u graag. Bestel de kraan die u graag wilt hebben in onze webshop op het moment dat u uw beslissing heeft genomen door het formulier op onze offerte pagina in te vullen. Wij bieden u een aantrekkelijke prijs aan voor de kraan waarin u geïnteresseerd bent en na het accepteren van dit bod gaan wij over tot levering.