ACTIE: GRATIS SPOELBAK UITSPARING TWV: €219,- BIJ BESTELLING VAN BOVEN DE €999,-

RECHTSTREEKS UIT DE FABRIEK

De top kwaliteit natuurstenen zijn bij ons voor een scherpe prijs aan te schaffen. Dit komt omdat de producten die u bestelt direct vanuit de fabriek bij ons worden aangeleverd. Hierdoor besparen wij onder andere kosten voor de opslag en transport van de stenen en hebben wij minder personeel nodig. U bestelt uw gewenste producten online op deze website, graniet-werkblad.be, door ons offerte formuler in te vullen. De werkbladen worden na het accepteren van ons aanbod vanuit Portugal in Nederland afgeleverd. Het is voor u als consument ook belangrijk om te weten hoe de verschillende producten worden gemaakt en meer informatie te krijgen over de fabriek waar de productie plaatsvindt. De stenen worden ook in de fabriek bewerkt. Wij hebben verschillende afwerkingen die uw werkblad helemaal afmaken! U kunt van ons een snelle service verwachten. Neem wanneer u vragen heeft over de fabriek of de manier waarop de producten worden gemaakt contact met ons op.

De natuursteen fabriek

In de fabriek wordt er gewerkt met verschillende technieken om de stenen zo goed mogelijk te bewerken. Wanneer het niet mogelijk om met de machines de steen te liften, moet de steen verticaal worden neergezet. Op deze manier kan de steen makkelijk worden bewerkt. De bewerking wordt altijd precies gedaan. Het polijsten en het geven van een matte, suede, volcano of ovo laag wordt heel secuur gedaan.

Het behandelen van de steen moet goed worden gedaan. Als de steen niet juist wordt behandeld dan kunnen er uiteindelijk barsten ontstaan. Aangezien wij een uitstekende kwaliteit bieden zult u het natuurstenen werkblad nog lang kunnen gebruiken. De kwaliteit wordt meerdere keren tijdens het proces gecontroleerd. Dit geldt zowel voor werkbladen, vensterbanken, badkamerbladen, tafelbladen.

Er ontstaan veel trillingen als er een stuk uit het werkblad wordt gezaagd waar later de spoelbak in moet vallen. Ditzelfde geldt voor het gat dat voor de kraan is bedoeld.

Niet alleen bieden wij de beste kwaliteit producten, er wordt ook voor gezorgd dat machines in de fabriek goed hun werk kunnen doen.

Natuursteen fabriek – Offerte aanvragen

Wij willen u graag informeren en als u nog vragen heeft kunt u via de mail of telefoon contact met ons opnemen.

Wij komen als u dit wenst graag bij u langs voor een gesprek om u verder te informeren of laat een berichtje achter op onze Facebook pagina.

Heeft u inmiddels een goed idee van wat voor soort werkblad u nodig heeft, dan kunt ook direct een offerte aanvragen. Wij zorgen ervoor dat u binnen een werkdag een aantrekkelijk aanbod van ons ontvangt. Na het accepteren van het bod, gaan wij direct voor u aan de slag!