ACTIE: GRATIS SPOELBAK UITSPARING TWV: €219,- BIJ BESTELLING VAN BOVEN DE €999,-

Wij leveren naast werkbladen ook vensterbanken, tafelbladen en badkamerbladen. Dit is geen probleem aangezien we in de fabriek de stenen zo kunnen bewerken zoals u dat wenst. Indien u een badkamerblad wilt voor een andere toepassing dan een keuken werkblad, onze website doet immers vermoeden dat wij voornamelijk keukenbladen leveren, aarzel dan niet om via ons offerte formulier een offerte aan te vragen.

Badkamerbladen die perfect bij uw badkamer passen

Wij leveren composieten, granieten, terrazzo en keramieken badkamerbladen. Wilt u terrazzo bladen in de kleur van uw badkamer? Wilt u glas of pareltjes in de terrazzo werkbladen of misschien wel een kleur terug laten komen die reeds in de badkamer aanwezig is? Of heeft u liever een granieten vloer, deurplint of afwerking? Of toch liever een uitsparing waar u uw shampoo en crèmes op kunt zetten? Wat u ook wilt hebben; wij maken het voor u. En natuurlijk bieden we, in het geval van composiet, ook de twee topmerken Silestone en Compac aan.

Net als bij keukenbladen is het belangrijk dat badkamerbladen geen vocht opnemen. Daarom zijn composieten werkbladen erg populair voor in de badkamer. Dit materiaal heeft een hoge dichtheid waardoor het minder vocht opneemt dan andere natuurstenen. Maar als u een prachtig graniet werkblad wilt voor in de badkamer, dan is dit geen probleem. Wij zorgen er namelijk voor dat het blad in onze fabriek van te voren afgedicht wordt zodat vloeistoffen niet in de steen kunnen in trekken.

Prachtige spoelbakken en kranen

Wij leveren badkamerbladen en kunnen de badkamerbladen, indien u dit wenst, ook voor u installeren in uw badkamer. Wij leveren naast badkamerbladen ook schitterende spoelbakken die we zowel in roestvrij staal, steen, alsmede in een tegeltjesvariant kunnen leveren. Daarnaast bieden we ook een afgestemd aanbod van kranen aan die niet zullen misstaan in uw badkamer en gecombineerd kunnen worden met de aankoop van badkamerbladen.

In de offerte kunt u ons de gewenste maten van uw badkamerbladen alsmede de naam van de stenen waar u een offerte voor wilt ontvangen en de kranen of wasbakken waar u interesse in heeft, doorgeven. Wij zullen u dan een zeer scherpe offerte sturen.

Wilt u meer weten over de service en de garantie die wij leveren bij de badkamerbladen, aarzel dan niet om hier even te kijken of geef ons een belletje. U kunt ook stalen aanvragen via onze website. Zo kunt u rustig even thuis vergelijken welke kleur het beste in uw badkamer past. Wilt u meer uitleg over de verschillende kleuren die mogelijk zijn bij de aanschaf van badkamerbladen, dan komen we graag bij u langs voor een persoonlijk consult.